Värejä Wynwoodin seinillä

Alkujaan Miamin Wynwood on ollut oikeastaan vain yksi huomaamaton teollisuusalue muiden kaltaistensa joukossa. Harmaiden varastojen ja hikipajojen läpi virtasi halpatuotteiden ja matalapalkkatyöläisten loputon vuo.

Vuosien ja maailmankaupan suhdanteiden vaihdellessa työpaja toisensa jälkeen ensin hiljeni, kunnes alue autioitui täydellisesti. Hiljalleen teollisuushalleihin muutti köyhiä taiteilijoita, joilla ei ollut varaa muuttaa muuallekaan. Näin Wynwood Art District sai kuin huomaamatta alkunsa.

Tänä päivänä Wynwood on elävä katutaiteen keskus, josta löytyy kaikkea, mitä asiansa hyvin opiskelleet wannabe-hipsterit ikinä keksivät kuvitellakaan. Luomutorin tarjonta täydentää designer-myymälöiden valikoimaa, kokeilevat ravintolat myyvät alueen oman käsityöläispanimon juomia, ja minimalistiset taidegalleriat huutavat kilpaa ylitsepursuavan graffititaiteen kanssa. Ainoa mikä puuttuu, on teollisuusalueen masentavien seinien loputon harmaus.

IMG_6365IMG_6337IMG_6339IMG_6341IMG_6342IMG_6343IMG_6344IMG_6346IMG_6349IMG_6350IMG_6356IMG_6359IMG_6360IMG_6361IMG_6345

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s