Dublin Green Door Market

Kävelyreitti Newmarketiin, entiselle kauppamakasiinien alueelle kaupungin laidalla, kulkee toisiaan muistuttavien punatiilisten kaupunkirivitalojen täyttämien asuinalueiden läpi. Taivas on pilvessä ja keväinen tuuli on vielä viileä, mutta ilmassa on silti kevään tuoksu. Pienten kirkkojen kellot kumajavat pääsiäissunnuntain sanomaa, tunnelma on viipyilevä ja kiireetön.

Vaikka saimmekin vihjeen Green Door Marketin sunnuntaikirpputorista aivan sattumalta, se osoittautui varsin oivalliseksi paikaksi viettää laiskaa iltapäivää. Perinteisen kirpputorikaman lisäksi tarjolla oli laaja valikoima lähitilojen luomukasviksia sekä oivaltavaa kierrätysdesignia. Vanhasta kamerasta tehdyn pöytälampun ja tulevia matkoja varten ostetun muistikirjan lisäksi mukaan tarttui ylenmäärin inspiraatiota omia tuunailuja varten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s