Hytti nro 6

Vuonna 2012 pöllöt matkustivat kolmessa kuukaudessa läpi Siperian. Pidimme matkan aikana päiväkirjaa, joka vuosien päästä johti tämän blogin perustamiseen. Yksivuotiaan blogin kunniaksi julkaisen päiväkirjan kirjoitukset samoina päivinä, kuin ne alkujaan on kirjoitettu. Matkan edistymisen tahtiin luettiin läpi myös Rosa Liksomin tuore Finlandia-voittaja.

Torstai 9.8. klo 20.45 juna Nižni Novgorodista Permiin, hytti numero 6.

Nižni Novgorodin omituinen kolmiulotteinen labyrintti jää taakse ja matka jatkuu Permiin. Sekään ei tapahtunut ihan ongelmitta, koska alun perin tarkoitus oli kulkea eteläistä reittiä Kazaniin ja sieltä eteenpäin Jekaterinburgiin. Onneksi tuli aamulla selvitettyä, että kaikki ihmisjärjen kuviteltavissa olevat yhteydet Kazanista eteenpäin ovat jo täynnä. Eli pikainen reittimuutos! Samalla hyttiluokka nousi kolmannesta ensimmäiseen ja matkan hinta yhdeksänkertaistui. Muistoksi jäävät toki alkuperäiset liput käyttämättöminä. (Tähän en edes aloita asiakaspalvelun hankaluudesta ja rahojen palautuksen mahdottomuudesta Venäjällä.)

14 tunnin ja lähes tuhannen kilometrin päästä ollaan sitten perillä, ja samalla hypätty ajassa kaksi tuntia eteenpäin. Täältä kun kaikkia venäläisen logiikan periaatteita noudattaen puuttuu yksi aikavyöhyke kokonaan välistä.

Hytti nro 6 kuittaa ja aloittaa iltapalan!

Yksi kommentti artikkeliin ”Hytti nro 6

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s